Moeskroen en Lokeren delen de punten na dolgekke slotfase

26-04-2017 22:23

Moeskroen heeft geen revanche kunnen nemen na de 6-0 blamage tegen KRC Genk. Ook in eigen huis ging het onderuit. Het werd 1-2 tegen Lokeren.

Het eerste half uur was er eentje om van te genieten. Moeskroen, dat afgelopen weekend nog met 6-0 verloor, had iets recht te zetten. De thuisploeg begon dan ook bijzonder dreigend aan de partij, maar de beste kansen waren voor Lokeren.

Een doelpunt konden de Waaslanders niet scoren. Dat gebeurde wel aan de andere kant. Enkele minuten voor rust maakte Christian Kabasele er 1-0 van.

Lokers doelpunt, overwicht van Moeskroen
Na een donderpreek van Runar Kristinsson begon Lokeren met aanvallende intenties aan de tweede helft. Dat loonde ook met een doelpunt. Koen Persoons kon er zeven minuten na de pauze al 1-1 van maken.

Moeskroen bleef echter de meest gevaarlijke ploeg, met kansen voor onder meer Kabasele. Het doelpunt viel alweer aan de andere kant. De ongelukkige Thibaut Peyre deed de bal in eigen doel belanden. Moeskroen bleef niet bij de pakken neerzitten en kon enkele minuten later al meteen tegenprikken: 2-2 eindstand.