Vargas doet ook in Griekenland stof opwaaien: weer op rand van gevoelige transfer

Vargas doet ook in Griekenland stof opwaaien: weer op rand van gevoelige transfer

26-04-2017 18:03

Hij lijkt wel een voorliefde te hebben voor opgepookte vuurtjes, Ronald Vargas. De Venezolaanse spelverdeler zette in ons land de gewaagde overstap van Club Brugge naar aartsrivaal RSC Anderlecht. Dat kunstje lijkt hij te zullen herhalen in Griekenland.

Vargas is al een tijdje actief in het oude Hellas, waar hij zijn carrière weer enigszins op de rails gekregen heeft na jarenlang blessureleed. Bij AEK Athene leefde hij het voorbije anderhalf jaar weer op. Zo scoorde hij in die periode elf keer competitieverband. Dat hebben ook de buren van Panathinaikos gezien. De erfvijand wil Vargas graag overnemen van AEK, meldt het Griekse Sport 24.

De technicus zou het aanbod zeker in overweging nemen, al sluit hij voorlopig ook niet uit dat hij bijtekent bij zijn huidige club. Als Vargas de transfer effectief zou afronden, zal dat bij de Belgische voetbalfan ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. In ons land maakte de Venezolaan furore bij Club Brugge, maar wordt hij vooral herinnerd vanwege zijn controversiële overstap naar Anderlecht en zijn extreme blessuregevoeligheid.