Update: OFFICIEEL: Waasland Beveren neemt afscheid van Janevski

Update: OFFICIEEL: Waasland Beveren neemt afscheid van Janevski

26-04-2017 15:30

Het verhaal van Cedomir Janveski bij Waasland-Beveren zit erop. De club en de coach hebben besloten om niet langer met elkaar door te gaan. Dat meldt Het Laatste NIeuws.

Het bestuur van Waasland-Beveren en Janevski hielden woensdag een vergadering. Daarin werd de toekomst van de coach ook besproken. Uiteindelijk werd besloten om volgend seizoen met een nieuwe coach aan het seizoen te beginnen. Cedomir Janevski mag het seizoen nog uitdoen, maar krijgt geen verlenging van zijn contract. Hij nam dit seizoen over van de ontslagen Stijn Vreven, maar kon Waasland-Beveren nooit echt op de rails brengen.

Wie zijn vervanger zal worden is nog niet bekend. Karel Fraeye wordt naar voren geschoven als één van de topkandidaten. Ook Wim De Decker, die zijn handtekening nog steeds niet heeft gezet onder een nieuw contract bij Antwerp, wordt genoemd als een mogelijke optie.

Update 15.30 uur:  Het nieuws werd door officieel gemaakt door de Wase club. Cedomir Janevski moet na dit seizoen opkrassen als trainer van Waasland-Beveren. Dat hebben de Waaslanders verkondigd op zijn webstek. "De sportieve cel heeft daarnet het aangekondigde gesprek gehad met trainer Cedomir Janevski. Uit dat gesprek is gebleken dat de visie van de club en de visie van de trainer niet stroken. Het is dus weinig zinvol om een nieuwe verbintenis aan te gaan met de trainer", staat er te lezen.