Rode Duivel al na één seizoen weg bij club? 'Niet happy met situatie'

Rode Duivel al na één seizoen weg bij club? 'Niet happy met situatie'

26-04-2017 11:22
1

Steven Defour wilde afgelopen zomer weg bij Anderlecht en koos verrassend voor Premier League-promovendus Burnley. Dat lijkt nu niet de beste beslissing te zijn geweest.

Het Laatste Nieuws schrijft woensdag dat Defour momenteel niet gelukkig is bij de nummer zestien uit Engeland. Onze landgenoot krijgt weinig vertrouwen van coach Sean Dyche, die houdt van het typische Engelse voetbal. Dat is niet helemaal de stijl van Defour en bovendien blijft Dyche twijfelen aan de fysieke gesteldheid van Defour, die dit seizoen al twee keer werd uitgeschakeld door een kwetsuur aan de hamstrings.

Het steekt Defour dat hij momenteel slechts een invaller is of zoals in de laatste twee matchen helemaal niet speelt. Wanneer Defour dit seizoen in actie kwam, maakte hij heel zelden de volledige negentig minuten vol. Dyche gaf hem negentien keer een basisplaats en wisselde hem slechts keer keer niet, nota bene in de beker. Dit zit Defour allemaal niet lekker. Het is daarom nog maar de vraag of hij ook hij bij Burnley wil blijven.