Kara voelt zich geviseerd: Ik kan Anderlecht-fans niet meer groeten

Kara voelt zich geviseerd: "Ik kan Anderlecht-fans niet meer groeten"

26-04-2017 07:35
7

Kara Mbodji is ijzersterk bezig bij Anderlecht en gaf tegen Manchester United zijn visitekaartje af. De Senegalees wil de titel pakken en dan naar de Premier League vertrekken. De relatie met de fans van Anderlecht is sinds afgelopen winter stevig bekoeld.

--> EASY! Anderlecht op weg naar de titel na winst: 2,40 keer je inzet!

"Na alles wat er is gebeurd, kan ik momenteel de supporters niet gaan groeten na de match", aldus Kara openhartig in Het Nieuwsblad. "Er zijn spelers die worden uitgefloten en nadien naar de supporters gaan alsof er niets is gebeurd, maar zo zit ik niet in elkaar. Ik ben geen huichelaar en zeg de zaken zoals ze zijn", aldus de Senegalees.

De verdediger werd in de winter onder vuur genomen door een deel van de fans, nadat hij zogezegd een vertrek wilde forceren. De beledigingen vlogen hem rond de oren. "Er zijn dagen geweest dat ik opstond en geen zin had om buiten te komen. Het doet pijn om als een aap behandeld te worden en berichten te krijgen dat ik met mijn hele familie moet opkrassen. Ik heb ze bewaard op mijn gsm. Sommige kwamen van Anderlecht-supporters. Ik heb het gevoel dat ik anders word behandeld dan sommige speler", klinkt het bitter.