Van kwaad naar erger, negenkoppig Standard verliest ook tegen Waasland-Beveren

Van kwaad naar erger, negenkoppig Standard verliest ook tegen Waasland-Beveren

25-04-2017 22:20

Het ontslag van Aleksandar Jankovic heeft niet voor veel verandering gezorgd bij Standard. Ook tegen Waasland-Beveren liep het fout af. De bezoekers wonnen met 0-2 van de Rouches.

Veel veranderingen bij Standard, maar echt veel lijkt dat niet uitgehaald te hebben. Er was amper animo in de eerste helf tussen Standard en Waasland-Beveren. De bezoekers kregen nog een goede kans om te scoren toen het een strafschop kreeg na een overtreding van Konstantinos Laifis (die rood kreeg). Jean-François Gillet was echter bij de pinken en pakte de penalty.

Iets minder dan tien minuten na de pauze was het dan toch raak voor de bezoekers. Valtteri Moren maakte de miserie van Standard nog wat groter en schoot de 0-1 in doel. Standard kon helemaal geen vuist meer maken en leek zich al gewonnen te geven. Toen tien minuten voor tijd Reginal Goreux een tweede gele kaart kreeg was het boeken toe voor Standard.

Waasland-Beveren maakte er uiteindelijk zelfs nog 0-2 van via Zinho Gano, waardoor Standard nu helemaal onderaan blijft staan in zijn groep. De Rouches lijken zich vooral klaar te maken voor volgend seizoen.