'Club Brugge verliest miljoenen, floptransfer kan zich maar niet doorzetten'

'Club Brugge verliest miljoenen, floptransfer kan zich maar niet doorzetten'

25-04-2017 21:55

Het verhaal van Tomas Pina bij Club Brugge lijkt helemaal afgelopen. De Spanjaard ligt niet in de bovenste schuif van Michel Preud'homme. Dat werd dinsdag nog maar eens pijnlijk duidelijk.

--> HOGE ODD! Club met gemak voorbij KVO: 4 keer je inzet!

De middenvelder werd namelijk niet geselecteerd voor de wedstrijd tegen KV Oostende. Preud'homme gaf nochtans aan dat hij enkele veranderingen zou doorvoeren na de 2-0 nederlaag tegen RSC Anderlecht. Daarnaast is Ruud Vormer, één van de concurrenten van Pina, geschorst voor de wedstrijd.

Een selectie zit er echter niet in. Zo mag de Spanjaard alweer niet aantreden voor Club Brugge. Het is inmiddels al van 18 december geleden dat hij nog eens mocht spelen voor Club Brugge. Toen mocht hij zes minuten invallen tegen KV Kortrijk.

De middenvelder werd voor drie miljoen euro weggehaald bij Villarreal, maar mag als een echte floptransfer bestempeld worden. In totaal speelde hij maar elf wedstrijden voor Club Brugge. Daarin kon hij één keer scoren. Hij heeft nog een contract tot medio 2020 bij de club, maar het ziet er niet naar uit dat hij tot dan zal blijven.