Nu al twijfels bij Genkse wintertransfer: 'Dat wordt cruciaal voor zijn toekomst'

Nu al twijfels bij Genkse wintertransfer: 'Dat wordt cruciaal voor zijn toekomst'

25-04-2017 19:15
3

Racing Genk verloor afgelopen winter Wilfred Ndidi, maar het had meteen twee vervangers achter de hand. Zowel Sander Berge als Pierre Desiré Zebli werden gekocht. Die eerste is een schot in de roos, maar waar is die tweede?

--> ONOVERWINNELIJK! 7(!) keer je inzet voor nieuwe winst Genk!

De Ivoriaan Zebli was een sensatie bij Perugia in de Serie B, er werd dus verwacht dat hij meteen inzetbaar was. Genk betaalde niet zomaar 2,2 miljoen euro voor hem, exclusief bonussen. Voorlopig heeft Zebli welgeteld ... nul minuten gespeeld voor Genk.

Het Belang Van Limburg heeft een update over deze mysterieuze transfer. "Nieuwkomer Zebli kan zich nog niet doorzetten, maar hij is nog maar negentien. Tegen Club Brugge speelde hij zijn beste wedstrijd bij de beloften tot nu toe. Hij krijgt de tijd om verder te evolueren. Zijn voorbereiding van volgend seizoen wordt cruciaal voor zijn toekomst bij Genk", zo klinkt het in de krant.

Bij Perugia stond Zebli dit seizoen 17 keer in de basis, bij Genk haalde hij zelfs maar twee keer de wedstrijdkern. Een bizarre terugval voor de jonge Ivoriaan.