'Coach Emery wil twee topaanwinsten naar PSG halen'

'Coach Emery wil twee topaanwinsten naar PSG halen'

25-04-2017 18:57

Nu het er op lijkt dat trainer Unai Emery het vertrouwen krijgt, richt Paris Saint-Germain zich op topaankopen. Emery heeft twee namen rood omcirkeld op zijn wensenlijstje, dat in handen is van eigenaar Nasser Al Khelaïfi en technisch directeur Patrick Kluivert.

De Spaanse oefenmeester wil zijn selectie dolgraag versterken met Jordi Alba, meldt France Football Magazine. De linksback zat de laatste weken regelmatig op de bank bij FC Barcelona, omdat trainer Luis Enrique uitgerekend sinds het debacle tegen PSG in de Champions League steeds vaker voor een 3-4-3 formatie kiest. De teller van Alba staat tot dusver op 22 optredens in de Primera Division. Zondag gaf hij wel de assist bij de winnende treffer van Lionel Messi tegen Real Madrid (2-3).

Ook Pierre-Emerick Aubameyang staat op het lijstje. Emery wil dat de Gabonees van Borussia Dortmund een dodelijke aanval gaat vormen met Edinson Cavani. Aubameyang voert momenteel de topscorerslijst in de Bundesliga aan met 27 goals. Al Khelaïfi lijkt bereid om aan het verzoek van zijn coach te voldoen en de benodigde miljoenen op tafel te leggen.