Hazard wil nog niet verlengen bij Chelsea. Paella of vis? Geef me maar hamburger

Hazard wil nog niet verlengen bij Chelsea. "Paella of vis? Geef me maar hamburger"

25-04-2017 17:53
2

Er gaat geen dag voorbij of Eden Hazard wordt gelinkt aan transfer naar Real Madrid. De Rode Duivel is naar eigen zeggen gelukkig bij Chelsea maar wil zijn contract voorlopig niet verlengen.

Over zijn toekomst houdt de Rode Duivel in een interview met Skysports zoals steeds de lippen stijf op elkaar. Hazard zegt nog steeds gelukkig te zijn bij Chelsea. "Hoe gelukkig ik ben op een schaal van 1 tot 10? Een 8 of een 9. Als we de dubbel pakken, zal het wel 10 op 10 zijn." Toch wil de middenvelder Voorlopig nog niet bijtekenen bij The Blues. "Klopt, ik focus me op de komende maanden. Ik denk nu nog niet aan een nieuw contract, want ik lig hier nog twee, drie jaar onder contract. Ik wil het seizoen goed afwerken."

Geen kapitein
Chelsea neemt deze zomer afscheid van John Terry. Maar Eden Hazard ziet zichzelf niet als opvolger om de kapiteinsband, net zoals bij de Rode Duivels, te dragen. "Neen, ik wil die band niet bij Chelsea. Een kapitein moet kunnen praten, ploegmaats klaarstomen voor de volgende wedstrijd. Zo’n persoon ben ik niet. Gary Cahill of Cesar Azpilicueta wel. Maar als Conte mij de kapiteinsband geeft, zal ik die uiteraard wel aanvaarden", vertelt Hazard bij Skysports.

Om toch naar de toekomstplannen van de Rode Duivel te vissen probeert de journalist van Skysports het met op andere manier. Zo vraagt hij of Hazard liever fish&chips of paella eet. "Geef me maar en hamburger”, zegt Hazard met een kwinkslag. "Dat heb je overal."