Clubsupporter kan het niet meer aanzien: 'Je moet je diep donkerrood schamen'

Clubsupporter kan het niet meer aanzien: 'Je moet je diep donkerrood schamen'

25-04-2017 16:22
1

Na de 2-0 nederlaag van Club Brugge tegen Anderlecht lijkt de titelstrijd helemaal gestreden. Club Brugge heeft nu al negen punten achterstand op de Brusselaars. Tot de grote ergernis van veel Clubsupporters. In een open brief doet supporters Stijn alvast zijn beklag.

--> HOGE ODD! Club met gemak voorbij KVO: 4 keer je inzet!

Het Laatste Nieuws bemachtigde een open brief van supporter Stijn. Een Clubsupporter die al 42 jaar fan is van zijn ploeg. Hij kan het niet meer aanzien dat de Bruggelingen het zo moeilijk hebben. Hij snapt het dan ook niet dat Club al zes keer op rij niet meer wist te winnen.

'Beste speler (vrij in te vullen) van Club Brugge, jij speelt met 'No Sweat, No Glory' op je shirt? Bij mij staat die slogan getatoeëerd op mijn hart. Jij bent bezig met volgend seizoen, ik ben bezig met de volgende match. Jij kunt je niet langer laten motiveren door Michel Preud'homme? Ik kan me niet langer laten motiveren door jouw attitude', schrijft hij.

'Jij denkt dat je een transfer nodig hebt? Ik denk dat je een nieuwe spiegel nodig hebt. Jij denkt dat je mijn 42-jarige trouw zomaar kunt beschamen? Ik denk dat jij mij nog niet goed genoeg kent. Jij moest je diep donkerrood schamen. Dat zou dan toch al één ding zijn dat we gemeen hebben. 'Bruges till I die', maar als jij daar anders over denkt dan doen we dat wel zonder jou', klinkt het.