Lerager ziet transfer wel zitten: Ik sluit niets uit

Lerager ziet transfer wel zitten: "Ik sluit niets uit"

25-04-2017 14:53
1

Lukas Lerager is aan een goed seizoen bezig bij Zulte Waregem. Of de Deense middenvelder volgend jaar nog in België speelt, blijft voorlopig een raadsel.

Lerager heerst op het middenveld van Essevee. Maar het schol niet veel of de Deen trok in januari naar Frankrijk. "In januari hebben we gepraat over Bordeaux en Montpellier. Het was raar om dan al rekening te houden met een nieuwe verhuizing", vertelt zijn vriendin Michelle in Het Nieuwsblad. Ook Lerager zelf bevestigt dat een transfer in de lucht hing. "Het scheelde niet veel, hoor...", vertelt een oprechte Lerager.

Over volgend seizoen heeft de Deen naar eigen zeggen nog geen beslissing genomen. "Voor deze zomer sluit ik geen enkel scenario uit. Een vertrek of een verlengd verblijf. Het is gewoon belangrijk dat het plaatje klopt. Met sportieve garanties én een toffe bestemming. Ik moet niet alleen aan mezelf, maar ook aan Michelle en onze hond Jessie denken. Ik heb geen zin om met hen naar pakweg Rusland of China te trekken", aldus Lerager. Zijn wederhelft Michelle droomt dan weer een stapje verder. "Bordeaux of Nice zijn wel leuke steden", lacht Michelle.