Stress bij Vandenbergh: nog altijd geen titel na krankzinnig aantal goals

Stress bij Vandenbergh: nog altijd geen titel na krankzinnig aantal goals

25-04-2017 12:45

Kevin Vandenbergh is dit seizoen dé trekpleister bij SC Aarschot, de tweedeprovincialer heeft al veel gehad aan de ex-Rode Duivel. Afgelopen weekend schoot hij nummer 53 en 54 van het seizoen binnen... maar Aarschot is nog altijd geen kampioen.

De 'boosdoener' in dit verhaal is eerste achtervolger Linden, dat ook aan een topseizoen bezig is. Aarschot heeft 83 op 90 op de tabellen gezet, in 30 matchen heeft het er eentje verloren en het werd twee keer gelijkspel. Met een doelpuntensaldo van 130-28 is het ongenaakbaar, maar met nog vier matchen te gaan heeft het nog altijd (een beetje) stress. 

Eerste achtervolger Linden blijft maar aanklampen, waardoor de titelkoorts lang blijft hangen. Met zeven punten verschil en nog twaalf punten te verdienen kan het evenwel niet misgaan, ook deze week staat de champagne opnieuw klaar. Aarschot is wel al zeker dat het volgend seizoen in Eerste Provinciale speelt.

Afgelopen weekend mocht er wel al een andere ex-speler van een topclub feestvieren. Ibrahim Salou werd kampioen met derdeprovincialer RVC Hoboken.