Verrassend: 'Club Brugge stelt zich grote vragen bij twee basispionnen'

Verrassend: 'Club Brugge stelt zich grote vragen bij twee basispionnen'

25-04-2017 09:00
3

Club Brugge gaat deze zomer heel wat werk hebben, want de goudhaantjes van Club gaan vermoedelijk vertrekken. Het gaat dan concreet om onder meer José Izquierdo, Björn Engels en Stefano Denswil. Club zou zélf echter ook twee basispionnen onvoldoende vinden.

--> HOGE ODD! Club met gemak voorbij KVO: 4 keer je inzet!

Het Nieuwsblad beweert bijvoorbeeld dat Laurens De Bock ter discussie staat in de bestuurskamer van Club Brugge. De linksachter werd voor een dikke drie miljoen euro weggehaald bij Lokeren, maar is te onregelmatig. Het probleem is dat concurrenten Boli Bolingoli en Dion Cools ook niet altijd even overtuigend zijn. Er zou serieus worden nagedacht over het aantrekken van een extra linksback.

Daarnaast wordt er ook getwijfeld over de toekomst van Timmy Simons. Er is altijd gezegd dat hij sowieso een nieuw contract zou krijgen als hij dat zelf wenst. In de laatste weken stuit Simons echter op zijn limieten, de 40-jarige middenvelder kan de bakens niet meer verzetten voor Club. Blauw-Zwart zou dan ook serieus twijfelen om hem een extra seizoen aan te bieden.