Brugse sensatie slaat opnieuw toe in heruitgave van kraker van zondag

Brugse sensatie slaat opnieuw toe in heruitgave van kraker van zondag

24-04-2017 20:22
1

Fran Brodic heeft opnieuw naam gemaakt voor Club Brugge. De jonge aanvaller maakt dit seizoen furore in de beloftencompetitie, waar hij maandagavond zijn 22e treffer wist te maken. Dat deed hij niet tegen de minste ploeg: RSC Anderlecht.

--> HOGE ODD! Club met gemak voorbij KVO: 4 keer je inzet!

Een dag na de Play-Off-1-kraker, waarin Anderlecht met 2-0 aan het langste eind trok, spelen ook de jongeren van beide clubs tegen mekaar. Na ruim tien minuten mocht Club in die partij wél juichen. De doelpuntenmaker van dienst was dus, niet verrassend, Brodic. Als topschutter van de beloftenreeks krijgt de Kroaat er zo dus weer een streepje bij achter zijn naam.

Brodic staat al sinds 2014 onder contract in Jan Breydel. Hij stapte destijds over van topclub Dinamo Zagreb. De inmiddels twintigjarige spits toonde meteen zijn enorme potentieel, maar kreeg ook af te rekenen met wat blessureleed. Vorig seizoen kreeg hij van Club de kans om zich te bewijzen bij Royal Antwerp FC. Daar kwam hij echter niet verder dan 57 competitieminuten, waarna hij weer terugkeerde naar West-Vlaanderen.