'Club Brugge heeft transfertarget nog lang niet binnen door Engelse interesse'

'Club Brugge heeft transfertarget nog lang niet binnen door Engelse interesse'

24-04-2017 14:29

Henry Onyekuru is dit seizoen absoluut één van de grote revelaties in de Jupiler Pro League. Club Brugge zou goed op weg zijn om de aanvaller van AS Eupen vast te leggen. Er liggen in Engeland echter kapers op de kust.

Zondag werd er al gemeld dat Onyekuru in de komende weken zou worden voorgesteld door Blauw-Zwart. In Brugge mag men echter nog te te vroeg gaan juichen. Het Engelse The Sun schrijft namelijk dat er ook vanuit de Premier League de nodige interesse is ontstaan voor de pas 19-jarige Nigeriaan. 

Volgens de boulevardkrant zouden Bournemouth, Southampton en ook Liverpool de talentvolle Onyekuru op het oog hebben. De Premier League-clubs stuurden scouts naar het duel tussen KV Kortrijk en Eupen (3-3). Onyekuru nam in dat duel de tweede Eupense goal voor zijn rekening. Het betekende al de negentiende treffer van het seizoen voor de snelle en technische flankspeler. De prestaties zijn dus ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven. Club Brugge lijkt daardoor nog lang niet zeker van zijn komst.