Bruggeling bijzonder hard aangepakt: Kan geen bal controleren

Bruggeling bijzonder hard aangepakt: "Kan geen bal controleren"

24-04-2017 08:30
10

Club Brugge heeft zondag zijn laatste kans op de titel vergooid. Tegen Anderlecht werd het 2-0, maar het had nog veel meer kunnen zijn. Marc Degryse vraagt zich af waar José Izquierdo was binnen dit verhaal.

De Colombiaan komt net terug uit blessure en voelt veel druk, want alles moet van hem komen bij Club Brugge. Zijn prestatie was echter ontluisterend. "Ik was op het Gala van de Gouden Schoen. Een avond die gedomineerd werd door Club. Maar van die euforie is nu helemaal geen spoor meer. Izquierdo... Hij kon geen bal controleren, geen man dribbelen. Oké, hij komt terug uit blessure, maar dat mag geen excuus zijn", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

Degryse vindt echter sowieso dat de hele ploeg schuld treft. "Ik heb me zitten afvragen wie bij Club nu zijn wedstrijd heeft gespeeld... Wel, niemand. Als je dan collectief ook nog niet de scherpte toont om je laatste kans serieus te verdedigen, dan houdt het op."

Nu de titel weg is moet Club Brugge zich toch gaan herpakken. Ook de tweede plaats halen wordt nog lastig tegen AA Gent. "Spelers moeten voor de spiegel staan. Club is al een heel seizoen een kampioen onwaardig. Zowel in de Champions League als in de Belgische competitie. Zelfs met blessures moet je beter doen."