Stuivenberg heeft toch kritiek ondanks 6-0: Belachelijk

Stuivenberg heeft toch kritiek ondanks 6-0: "Belachelijk"

24-04-2017 08:00

Racing Genk wandelt doorheen Play-Off 2, met een doelpuntensaldo van 14-0 zijn de Limburgers ongenaakbaar. Coach Albert Stuivenberg heeft wel nog één puntje van kritiek. Het schema is bijzonder slopend, er wordt weinig rekening gehouden met Genk.

Door het avontuur in Europa kon Genk de afgelopen maanden nauwelijks rekenen op wat rust. Nu dat avontuur over is blijft de kalender voor problemen zorgen, want de match tegen Eupen is op woensdag gezet.

"We spelen woensdag tegen een heel goeie ploeg, die makkelijk scoort. Ook al slikken ze veel doelpunten, het wordt een lastige wedstrijd. Bovendien is het belachelijk dat we alweer na twee dagen het veld in moeten", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. 

Nochtans gaan de spelers heel goed om met die vermoeidheid. "Daarom vind ik het zo knap van mijn spelers, dat ze weer zo gretig voor de dag kwamen. Na rust was het genieten. Ook in Play-Off 2, ja. Want het verleden kan je niet meer veranderen. Ons doel blijft dat Europees ticket. We doen er alles aan om deze groep te winnen. Dan moeten we nog twee finales winnen en schieten we met dit doelsaldo niks op."