Denswil heeft het opgegeven: 'We hebben gefaald, het is ver weg voor ons'

Denswil heeft het opgegeven: 'We hebben gefaald, het is ver weg voor ons'

23-04-2017 23:51

Club Brugge ging zondag alweer zonder punten terug naar huis. In het Astridpark werd het 2-0 voor Anderlecht. Een bittere pil om te slikken voor Stefano Denswil.

"Ze scoren snel twee doelpunten niet zo heel lang na elkaar en dan pakken wij ook nog die rode kaart tegen het einde van de eerste helft. Dan werd het bikkelen in de tweede helft, maar dan zie je dat we met z’n allen gefaald hebben. We waren zwak vandaag. Het is heel ver weg nu voor ons", vertelt hij op de website van Club Brugge.

Een titel? Daar wil de Nederlander nu helemaal niet aan denken. Hij lijkt het dan ook helemaal opgegeven te hebben. "Het lijkt me goed voor ons om nu eerst te focussen om een wedstrijdje te winnen en vertrouwen te tanken, dat is nu het allerbelangrijkste, niet de titel", vertelt hij.

Club Brugge zoekt inmiddels nog steeds naar de eerste winst in Play-Off 1. "Ik weet eerlijk gezegd niet wat het is, we zijn zelf ook aan het zoeken. De eerste match van de Play-Offs begonnen we goed tegen Gent. Dan denk je van ‘Oké, je kan wel een pot verliezen, maar de tweede wedstrijd draaien we de rollen om’, maar dat is tot nu toe niet gebeurd. Wij balen er enorm van dat we niet hebben kunnen winnen en het gevoel van vorig jaar nog niet terug hebben kunnen krijgen."