Club Brugge likt zijn wonden: Zij waren beter dan ons

Club Brugge likt zijn wonden: "Zij waren beter dan ons"

23-04-2017 22:16
1

Club Brugge kon ondanks de 2-0 nederlaag toch rekenen op een sterke Ludovic Butelle. De Franse doelman kon met enkele reddingen veel erger voorkomen. Na de nederlaag was hij duidelijk teleurgesteld.

"We kenden allemaal het belang van deze match, maar jammer genoeg waren zij beter dan ons. Ze zaten in een goede flow en dat hebben ze ook getoond tegen ons. Dit is nu de vierde match in de Play-offs die we niet kunnen winnen, dat is een enorme ontgoocheling voor ons. Maar het is niet gedaan voor ons nu, het is nooit gedaan", vertelt hij op de website van Club Brugge.

De doelman wil nog niet opgeven en heeft een oproep voor zijn ploegmaats. "Voor ons is het belangrijk om één team te blijven en er samen voor te knokken. We moeten nu allemaal samen op het terrein gaan reageren. We moeten nu antwoorden als groep."

"We moeten terug dat team zijn dat ervoor gaat om elk duel en elke bal te winnen. Daar doen we ook ons best voor op training, maar helaas heeft het zijn effect niet helemaal gehad. Een hechte groep blijven, dat is nu het belangrijkste", besluit hij.