Racing Genk blijft doorstomen met monsterzege

Racing Genk blijft doorstomen met monsterzege

23-04-2017 21:45

Racing Genk heeft zondagavond nogmaals bewezen dat het een maatje te groot is voor Play-Off 2. Het pakte de vierde zege op rij met klinkende cijfers. Moeskroen werd met 6-0 naar huis gestuurd.

Moeskroen is na het behoud een beetje aan het uitbollen, en ook tegen Genk ging de stekker er snel uit. Na een kwartier stond het al 2-0 voor de thuisploeg, die nochtans met heel wat reserven speelde. Het was Sandy Walsh die de score na 13 minuten al kon openen. Even later legde Trossard de match al in een beslissende plooi met een mooie krul. Moeskroen mocht blij zijn dat het met 2-0 ging rusten.

In de tweede helft ging het meteen volledig mis. José Naranjo maakte kort na het fluitsignaal al 3-0, binnen de vijf minuten kwamen er zo twee goals. Zowel Trossard als Naranjo maakten hun tweede. Genk bleef naar de goal van Matej Delac trekken en kreeg ook nog heel wat kansen, maar het kon 'maar' één extra goal maken. Naranjo vervolledigde zijn hattrick nog op voorzet van Mbwana Samatta.

Racing Genk raast door deze competitie, na vier matchen heeft het nog geen punt verloren. Genk heeft al veertien doelpunten gemaakt en kreeg er niet één tegen. De groepswinst lijkt nu al quasi zeker voor de Limburgers.