Weiler geniet van de zege: Er is geen discussie mogelijk

Weiler geniet van de zege: "Er is geen discussie mogelijk"

23-04-2017 21:00

René Weiler lijkt heel goed op weg om zijn eerste landstitel te pakken met Anderlecht. Paars-wit zette die ambities kracht bij met een overtuigende 2-0 tegen Club Brugge. Na de wedstrijd was Weiler opgetogen, maar voorzichtig.

Bij Play Sports was Weiler bijzonder duidelijk na de zege. "Er is geen discussie mogelijk. Deze zege is verdiend. We waren de besten vanaf de eerste minuut. Het enige punt van kritiek dat ik kan geven is dat we te weinig goals hebben gemaakt", laat Weiler toch nog ruimte voor verbetering.

Voor Weiler hoeft de champagne echter nog niet koud gezet te worden. "We zijn goed vertrokken, maar nu moeten wij doorgaan. Er zijn nog 18 punten om te nemen. Dat worden nog zes moeilijke wedstrijden. Natuurlijk zijn we tevreden met de zege van vandaag, maar ook onze volgende wedstrijd zullen we tot in de puntjes moeten voorbereiden.", verzekert Weiler. Met acht punten voor op AA Gent en negen op Club Brugge moet het echter al bijzonder gek gaan lopen voor Anderlecht.

Weiler vindt wel dat het nog beter gaat dan verwacht. "Als iemand me voor de Play-Offs had gezegd dat we na vier speeldagen een voorsprong van acht punten zouden hebben op onze eerste achtervolger, dan had ik dat natuurlijk niet geloofd. Maar ik denk wel dat we onze leidersplaats verdienen."