Weiler denkt nog niet aan titel: Als we verliezen, ligt alles weer open

Weiler denkt nog niet aan titel: "Als we verliezen, ligt alles weer open"

23-04-2017 17:50

RSC Anderlecht ontvang zondagavond Club Brugge in het Constant Vanden Stock Stadion. Als Anderlecht wint, loopt het negen punten uit op zijn aartsrivaal en lijkt de titelstrijd beslecht. René Weiler was voor de wedstrijd echter voorzichtig met zijn uitspraken.

"Ja, als we winnen is de titel dichtbij. Maar als we verliezen, ligt de titelstrijd weer helemaal open", verklaarde Weiler voor de microfoon van Proximus 11. "We hebben niet veel tijd gehad na de wedstrijd tegen Manchester United, maar we zijn mentaal sterk."

Sofiane Hanni moest tegen United naar de kant met een lichte blessure, maar staat toch aan de aftrap tegen Club Brugge. "Hij was inderdaad voor de wedstrijd tegen Manchester al gekwetst. Hij heeft al enkele weken een probleem. Of hij 100 procent is? Ja!"

Weiler voert één wijziging door na de wedstrijd donderdagavond in de Europa League. Frank Acheampong verhuist naar de bank. Adrien Trebel komt in de ploeg. "Ik heb verschillende opties, vandaag heb ik voor Trebel gekozen. De rest van de ploeg is dezelfde als tegen United."