Bijzonder hoge odds voor clash tussen Anderlecht en Club Brugge!

Bijzonder hoge odds voor clash tussen Anderlecht en Club Brugge!

23-04-2017 15:02

Speeldag 4 van de Play-Offs wordt misschien wel de belangrijkste van allemaal. De strijd der titanen, Anderlecht versus Club Brugge. Anderlecht lijkt op weg naar de titel, terwijl Club Brugge in een sukkelstraatje zit. Daily Odds kon via Betway voor deze wedstrijd een geweldige promotie bemachtigen!

SPEEL NU MEE! 6 keer je inzet bij winst Anderlecht, 10 keer bij winst Club! KLIK HIER!

Anderlecht zit in de competitie momenteel op rozen. De Brusselaars staan op de 1e plek in de stand en lijken op weg naar de titel. Na 12 thuiswedstrijden zonder nederlaag is het niet verrassend dat er veel vertrouwen is. In 7 van de laatste 9 thuiswedstrijden slikte het ook geen doelpunten. Een moeilijke taak dus voor Club.

Dat Club het absoluut niet makkelijk heeft bewijzen de recente cijfers. Het kon al 5 wedstrijden op rij niet meer winnen. Buitenshuis is het nog dramatischer, met amper 5 gewonnen wedstrijd in de laatste 16. Buitenshuis slikte het ook al 6 wedstrijden op rij minstens 1 doelpunt. Het is ook al van 1998 geleden dat de Bruggelingen nog eens wonnen in Brussel. Alles lijkt in het voordeel van Anderlecht te spreken, maar in voetbal weet je nooit.

Facts

  • Anderlecht verloor al 12 thuiswedstrijden op rij niet meer;
  • Anderlecht verloor al sinds 1998 niet meer in eigen huis van Club;
  • Club Brugge won amper 5 van de laatste 16 wedstrijden buitenshuis;
  • Club Brugge slikte al 6 wedstrijden op rij minstens 1 doelpunt;
  • Anderlecht slikte in 7 van de laatste 9 wedstrijden geen doelpunten.

SPEEL NU MEE! 6 keer je inzet bij winst Anderlecht, 10 keer bij winst Club! KLIK HIER!