Update: Hazard start wel degelijk op de bank, Batshuayi mag zich bewijzen

Update: Hazard start wel degelijk op de bank, Batshuayi mag zich bewijzen

22-04-2017 17:15

Chelsea en Tottenham Hotspur vechten zaterdagmiddag in een absolute kraker om een plaats in de finale van de FA Cup. Chelsea-trainer Antonio Conte zou echter niet van plan zijn om met zijn sterkste elf te beginnen.

De aftrap van het topduel vindt pas om 18u15 plaats, maar er gaan al geruchten over de opstelling van Chelsea. Deze werden opgepikt door Gary Lineker, ex-international en nu bekend voetbalpresentator. Volgens zijn informatie zou het wel eens heel goed kunnen zijn dat Eden Hazard niet start in deze belangrijke match. De sterspeler van The Blues kan dan naast topschutter Diego Costa gaan zitten, want de Spanjaard krijgt naar verluidt ook rust. Het is niet bekend of Michy Batshuayi dan zijn vervanger wordt.

Lineker maakt geen melding van een plek op de reservebank voor Thibaut Courtois. Onze landgenoot was hersteld van een enkelblessure, maar er waren twijfels of hij direct weer zijn plek onder de lat zou innemen. Dit lijkt dus wel het geval te zijn.

Update 17.15 uur: Eden Hazard start wel degelijk op de bank tegen Tottenham. Chelsea-trainer Conte besloot de Rode Duivel én Diego Costa rust te gunnen. Michy Batshuayi krijgt van de Italiaan wel nog eens een kans om zich te bewijzen.