Mulder verwacht zinderde topper: ''Fysiek gesloopt, mentaal topfit''

Mulder verwacht zinderde topper: ''Fysiek gesloopt, mentaal topfit''

22-04-2017 15:00

Anderlecht moest donderdag na een waar voetbalgevecht van 120 minuten het hoofd buigen voor Manchester United: 2-1. De vraag is hoe paars-wit deze zware wedstrijd heeft verteerd. Jan Mulder stelt zich ook deze vraag.

''Helemaal vertroebeld werd de prachtige voetbalavond op Old Trafford niet, de vraag is wel hoe Anderlecht morgen aan de aftrap komt. Fysiek gesloopt waarschijnlijk, mentaal topfit. Als je in Manchester zo goed speelt, heeft dat betekenis voor het vervolg. Anderlecht zal hier gesterkt uitkomen'', luidt de verwachting van Mulder in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

De Nederlander denkt wel dat het zeer spannende uitgave van Anderlecht - Club Brugge wordt. ''Club, met hopelijk Preud'homme op de bank en zijn notitieboekje op schoot, zal vol voor zijn laatste kans gaan. Het wordt een zinderende wedstrijd. Francky Dury, de gulle gever van een nieuw notitieboekje aan Preud'homme, zit er naast met de opdracht die hij er voor zijn vriend Michel in schreef: "Anderlecht? Een uur gas geven en je bent ermee klaar." Tot en met de laatste minuut zal er worden gestreden, tenzij Weiler iets in de zin heeft wat wij nooit hebben kunnen bevroeden'', besluit Mulder.