Camps vindt dat Anderlecht niet moet lopen zagen: ''Prostaatpraat''

Camps vindt dat Anderlecht niet moet lopen zagen: ''Prostaatpraat''

22-04-2017 14:34
5

Anderlecht en Club Brugge staan zondag in de belangrijke topper tegenover elkaar. Hugo Camps blikt in zijn column op zijn geheel eigen wijze vooruit op het duel.

Camps denkt niet dat de titelstrijd zondag al wordt beslist. ''Play-Off 1 is een spookhuis met vele kamers. Club heeft altijd al het karakter voor een inhaalrace gehad, Gent heeft de onberekenbaarheid van een sluipmoordenaar en Anderlecht heeft zich eerder vergaloppeerd in de roes van voorbarig succes. Overigens zijn KVO en Charleroi vanuit hun underdogpositie geslepen killers. De Vlaamse kermis in Play-Off 1 is nog niet voorbij'', zo schrijft Camps in Het Laatste Nieuws.

De columnist is van mening dat Anderlecht niet moet zeuren over vermoeidheid, na aanleiding van de verlengingen in het Europa League-duel met Manchester United. ''Bij Anderlecht vrezen ze vermoeidheid na de opgerekte wedstrijd in Manchester. Het klinkt als een excuus. Prostaatpraat. Jonge twintigers zijn geen ouwe paarden. Leander Dendoncker en Youri Tielemans kunnen er wel een midweeks wedstrijdje bij hebben, ook als dat in Manchester is. De verlengingen op Old Trafford leken trouwens meer op een uitloopkwartiertje dan op een veldslag'', zo luidt zijn oordeel.