OFFICIEEL: Mertens ziet voormalig concurrent verse handtekening zetten

OFFICIEEL: Mertens ziet voormalig concurrent verse handtekening zetten

22-04-2017 12:14

Napoli SSC hoopt de komende jaren een gooi te doen naar de titel. Daarom wil het zijn groep bijeenhouden. De club uit Napels is er alvast in geslaagd om Lorenzo Insigne langer aan boord te houden.

Zaterdag kondigde Napoli trots aan dat het contract van het jeugdproduct is verlengd. Insigne blijft nu tot 2022 bij de huidige nummer drie van de Serie A. De afgelopen weken verliepen de onderhandelingen tussen de club en de speler erg moeizaam, maar nu is er dan toch een akkoord gevonden tussen de beide partijen.

Aurelio De Laurentiis poseerde trots bij de bekendmaking van het nieuws. De voorzitter van Napoli hoopt de komende weken ook op de foto te gaan met Dries Mertens. Onze landgenoot ligt nog tot 2018 onder contract in Italië. De ploeg wil hem graag houden, maar net zoals bij Insigne verlopen de contractonderhandelingen erg moeizaam.

Opvallend: voor dit seizoen waren Insigne en Mertens concurrenten van elkaar. Door de blessure van Arkadiusz Milik schoof onze landgenoot op naar het centrum. Daardoor schitteren Insigne en Mertens dit jaar zij aan zij.