OFFICIEEL: Mertens ziet voormalig concurrent verse handtekening zetten

OFFICIEEL: Mertens ziet voormalig concurrent verse handtekening zetten

Gepubliceerd: zaterdag 22 april 2017 om 12:14za 22-04-2017 om 12:14

Napoli SSC hoopt de komende jaren een gooi te doen naar de titel. Daarom wil het zijn groep bijeenhouden. De club uit Napels is er alvast in geslaagd om Lorenzo Insigne langer aan boord te houden.

Zaterdag kondigde Napoli trots aan dat het contract van het jeugdproduct is verlengd. Insigne blijft nu tot 2022 bij de huidige nummer drie van de Serie A. De afgelopen weken verliepen de onderhandelingen tussen de club en de speler erg moeizaam, maar nu is er dan toch een akkoord gevonden tussen de beide partijen.

Aurelio De Laurentiis poseerde trots bij de bekendmaking van het nieuws. De voorzitter van Napoli hoopt de komende weken ook op de foto te gaan met Dries Mertens. Onze landgenoot ligt nog tot 2018 onder contract in Italië. De ploeg wil hem graag houden, maar net zoals bij Insigne verlopen de contractonderhandelingen erg moeizaam.

Opvallend: voor dit seizoen waren Insigne en Mertens concurrenten van elkaar. Door de blessure van Arkadiusz Milik schoof onze landgenoot op naar het centrum. Daardoor schitteren Insigne en Mertens dit jaar zij aan zij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Denk je dat Mertens volgend seizoen nog voor Napoli speelt?

(1717 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws