Nainggolan heeft weinig vrienden gemaakt: Zijn look is verschrikkelijk

Nainggolan heeft weinig vrienden gemaakt: "Zijn look is verschrikkelijk"

22-04-2017 07:18
1

Radja Nainggolan heeft zich niet populair gemaakt bij de Belgische Voetbalbond. Zijn escapades zijn zeker niet onbesproken gebleven. Ook Bart Verhaeghe en Roger Vanden Stock kunnen zijn gedrag maar moeilijk aanvaarden.

"Ik heb het daar moeilijk mee - ik ben daarin eerlijk", zegt Verhaeghe in Het Laatste Nieuws. "Met de voetbalbond, net als bij Club Brugge, staan wij voor een cultuur van professionalisme op en naast het veld. In het moderne voetbal hoort een speler zich goed te verzorgen", klinkt het.

Volgens hem geeft Nainggolan dan ook niet het goede voorbeeld. "Je kunt het enkel nog maken aan de top als je een gezonde atleet bent. Onze technisch directeur Chris Van Puyvelde geeft die boodschap ook door naar alle jeugdcategorieën. Ik ben zeker dat Martínez dat zal vertalen naar zijn groep toe."

Ook Vanden Stock is niet de grootste fan. "Ge moet Nainggolan af en toe eens afkoelen, hé. Ik vind zijn look verschrikkelijk. Ik heb veel moeite met zo'n... Mocht Nainggolan geen speler zijn met grote kwaliteiten, zouden we er niet eens over spreken, denk ik. Laat mij het zo stellen: als ik iemand zou hebben die even goed is, speelt 'm niet bij mij", lacht de voorzitter van Anderlecht.