Witsel lijkt het winnen vergeten te zijn, opnieuw gelijkspel in China

Witsel lijkt het winnen vergeten te zijn, opnieuw gelijkspel in China

21-04-2017 20:24

Axel Witsel heeft voor de tweede keer op rij geen drie punten kunnen pakken met Tianjin Quanjian. De middenvelder speelde met 1-1 gelijk tegen Beijing Guoan.

Op de zesde speeldag van de Chinese Super League kon Witsel alweer niet winnen met zijn ploeg Tianjin Quanjian. Tegen Beijing Guoan raakte het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Witsel leek nochtans af te stevenen op een overwinning, maar in laatste instantie werd het toch nog een gelijkspel.

Tianjin Quanjian, met Witsel in de basis, kwam net voor de pauze op voorsprong via flankaanvaller Ke Sun. Beijin Guoan, dat zeker niet de mindere was, kwam echter terug in de wedstrijd. Acht minuten voor tijd werd het 1-1 via Li Lei. Alweer geen overwinning voor Witsel, die de hele wedstrijd speelde.

Door het tweede gelijkspel op rij kan Tianjin Quanjian geen aansluiting met de kop van het klassement nemen. Het staat momenteel op de zesde plek in de stand met negen punten. Guangzhou R&F is niet verrassend de leider. Het telt zestien punten, drie meer dan eerste achtervolger Guangzhou Evergrande.