8 op 10 voor Trossard, maar één Genkenaar wordt gebuisd

8 op 10 voor Trossard, maar één Genkenaar wordt gebuisd

vrijdag 21 april 2017 om 12:15

Racing Genk is donderdagavond met opgeheven hoofd uitgeschakeld in de Europa League, Celta de Vigo was uitgekookter en plaatste zich met een 1-1. Genk krijgt goede punten van Het Laatste Nieuws, behalve Alejandro Pozuelo dan.

Voor Pozuelo was dit een ideale opportuniteit, want Spanjaarden kijken niet naar de Belgische competitie. Gaf dat te veel stress? Hoe dan ook, Het Laatste Nieuws geeft hem een schamele 4 op 10 op zijn wedstrijdrapport. "Pozuelo was vrijwel onzichtbaar, net als in de heenmatch. Geen ideeën, geen overtuiging, geen teamspirit. Wat zijn moment had moeten worden, draaide op niets uit."

De Man Van De Match valt niet moeilijk te voorspellen. Doelpuntenmaker Leandro Trossard krijgt 8 op 10. "Opnieuw de angstgegner voor Celta. Creëerde alle Genkse gevaar. en zorgde op zijn dooie eentje voor de gelijkmaker. Krikte zijn transferwaarde gevoelig op."

Verder werden Sander Berge en Jere Uronen beloond met een 7 op 10. De rest van de ploeg krijgt allemaal een 6, behalve Castagne met 5 op 10 en dus ook Pozuelo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

8 op 10 voor Trossard, maar één Genkenaar wordt gebuisd