Sampaoli geeft interesse toe: Ik weet dat ik de uitverkorene ben

Sampaoli geeft interesse toe: "Ik weet dat ik de uitverkorene ben"

Gepubliceerd: vrijdag 21 april 2017 om 11:47vr 21-04-2017 om 11:47

Jorge Sampaoli heeft bekend dat Argentinië interesse in hem heeft. De vice-wereldkampioen zoekt een nieuwe bondscoach en Sampaoli geldt als topkandidaat.

"Ik weet dat er interesse is", geeft Sampaoli toe op een persconferentie. "Dat ontkennen zou een leugen naar jullie toe zijn. Ik weet dat ik de uitverkorene ben, maar de Argentijnse bond moet wachten tot het juiste moment. Dit moet niemand beschadigen."

Sampaoli wijst daarmee naar zijn huidige werkgever. Hij wil op dit moment niet in onderhandeling. "Dat kwetst Sevilla, en dat wil ik niet laten gebeuren. Argentinië heeft de intentie. Een gesprek vindt pas aan het einde van het seizoen plaats, mocht het zover komen. Ik ben nu gefocust op Sevilla."

De Argentijnse trainer heeft in Andalusië een contract tot medio 2018. "Ik wacht af en zie wat de intenties van Sevilla zijn. Na onze laatste zes wedstrijden wil de voorzitter met mij praten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws