Dury lovend over wintertransfer: Jammer genoeg geen aankoopoptie

  Dury lovend over wintertransfer: "Jammer genoeg geen aankoopoptie"

  vrijdag 21 april 2017 om 10:55

  Babacar Gueye is aan een sterke seizoenshelft bezig bij Zulte Waregem. De Senegalees kwam deze winter op huurbasis naar Essevee en liet al enkele mooie dingen zien. Coach Franky Dury baalt dan ook dat de aanvaller na deze zomer niet meer terugkeert.

  --> BET! Essevee haalt punten op Mambourg voor hoge odds!

  Gueye wordt gehuurd van het Duitse Hannover 96. Zulte Waregem heeft echter geen aankopclausule in het contract van de Senegalees laten optekenen. Iets waar coach Dury nu spijt van heeft. "Zijn profiel is een mix tussen dat van Sylla en Coulibaly. Hij heeft alles om een mooie spits te worden. Bovendien een voorbeeldprof: hij is nooit één minuut te laat. Spijtig genoeg hebben we geen aankoopoptie", doet de Zulte-coach uit de doeken in Het Laatste Nieuws.

  Aan een andere wintertransfer, Jakob Andersen, heeft Essevee nog niet plezier beleefd. Maar Dury gelooft in een goede afloop met de Deense middenvelder. "Het was geen cadeau om eind januari bij ons te arriveren. De machine draaide op volle toeren, terwijl Jakob ruim twee maanden niet gespeeld had - hij kwam uit de Zweedse competitie. Bovendien concurreert hij met Kaya, Cordaro en Coopman. We zetten hem klaar voor volgend seizoen", aldus Dury.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Dury lovend over wintertransfer: "Jammer genoeg geen aankoopoptie"