'Club van Witsel gaat Lukaku duwtje in de rug geven'

  'Club van Witsel gaat Lukaku duwtje in de rug geven'

  vrijdag 21 april 2017 om 08:00

  Dat geld geen probleem is voor Tianjin Quanjian is een understatement. De club van Axel Witsel betaalt hem tenslotte bijna 20 miljoen euro per jaar. Ook Diego Costa zou zo'n topsalaris wel zien zitten.

  In januari kreeg Costa al een aanbod van liefst 700.000 euro per week van de Chinezen, dat is nog dubbel zoveel als het loon van Witsel. Hij mocht toen echter niet weg van Chelsea, wat leidde tot een kleine ruzie. Uiteindelijk kwam het terug goed, maar in de zomer lijkt de transfer wél in orde te komen. Dat zou het pad effenen voor Romelu Lukaku, die al een tijdje gelinkt wordt aan Chelsea.

  Eigenaar Shu Yuhui neemt bij Sina Sports absoluut geen blad voor de mond. "Ik kan zeggen dat we nog altijd aan het werken zijn aan die deal voor Costa. We hebben ook al contacten gelegd met verschillende andere spelers. We hebben hoge eisen, spelers die normaal Bayern München of Real Madrid verkiezen. Ik kan zeggen dat we hetzelfde type van targets hebben als die grote clubs."

  Tianjin Quanjian staat momenteel op een zevende plaats in de Super League met acht punten uit de eerste vijf wedstrijden. Witsel hoopte eerder dat hij het gezelschap zou krijgen van een paar Rode Duivels, maar Costa is ook al een mooie aanwinst voor de club.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  'Club van Witsel gaat Lukaku duwtje in de rug geven'