Strijdend Genk kan net geen geschiedenis schrijven in de Europa League

Strijdend Genk kan net geen geschiedenis schrijven in de Europa League

donderdag 20 april 2017 om 22:58

Het Europese verhaal voor Genk zit er in de kwartfinales op. In eigen huis raakte het niet voorbij Celta de Vigo. Het werd 1-1 tegen de Spanjaarden, waardoor Genk is uitgeschakeld na de 3-2 nederlaag in de heenwedstrijd.

Voor Genk stond er maar één ding te doen. Het moest absoluut winnen tegen Celta de Vigo. De aanvangsfase was ook voor de thuisploeg, maar echt dreigen kon het niet. Het waren de Spanjaarden die het meest kwamen opzetten. De beste kansen waren voor de bezoekers.

Genk kon Celta de Vigo echter het scoren beletten. De thuisploeg had het moeilijk en kon amper gevaar ontwikkelen. De tweede helft moest dan ook een stuk beter. Ook na de rust waren de kansen weer voor Celta de Vigo, met een doelpunt tot gevolg. Op het uur scoorde Pione Sisto het verdiende doelpunt.

De thuisploeg bleef niet bij de pakken neerzitten. Enkele minuten later was het al raak voor de Limburgers. De sterke Leandro Trossard maakte er 1-1 van. Dat was echter niet genoeg om door te stoten. Door de 3-2 nederlaag in de heenwedstrijd zit het Europese verhaal er nu op voor de Limburgers.

Plaats een reactie

vrijdag 21 april 2017 om 00:22
Jazeker trots op beide Belgische clubs , zowel op Krc.Genk als op Rsc.Anderlecht , beiden hebben ze het Belgisch voetbal goed vertegenwoordigd . Proficiat jongens
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Strijdend Genk kan net geen geschiedenis schrijven in de Europa League