Origi bewierookt na goede prestaties: Hij is op de goede weg

  Origi bewierookt na goede prestaties: "Hij is op de goede weg"

  donderdag 20 april 2017 om 18:03

  Door de blessure van Sadio Mané krijgt Divock Origi weer zijn kans bij Liverpool. De Rode Duivel startte alle wedstrijden en kon al indruk maken. Ook op trainer Jürgen Klopp.

  "Origi kan voortbouwen op de laatste wedstrijd tegen West Bromwich", zei Klopp op een persconferentie. "Ik hoef hem geen twintig verschillende adviezen te geven. Integendeel, nu kan ik hem zijn ding laten doen, want hij speelt goed."

  De Duitse coach is bijzonder tevreden met het geleverde werk van de jonge Rode Duivel tegen West Brom. "Het was geen spectaculaire match, maar hij hield de bal bij momenten heel goed bij tegen de stugge verdediging van West Brom. Dat was niet makkelijk en hielp de ploeg heel hard."

  Vorig seizoen was Origi in dezelfde periode ook in goede doen. Toen viel hij echter uit met een blessure. "Hij had tijd nodig om het niveau weer te halen, maar we moeten er alles aan doen om de regelmaat nu te behouden in zijn prestaties. Op dit moment is hij op de goede weg. Dat zie ik aan alles bij hem, zeker op training", besluit Klopp.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Origi bewierookt na goede prestaties: "Hij is op de goede weg"