De Europese droom voor Genk en Ajax, Anderlecht gaat onderuit!

  De Europese droom voor Genk en Ajax, Anderlecht gaat onderuit!

  donderdag 20 april 2017 om 17:00

  Nieuwe week, nieuwe kansen om €250 aan prijzengeld te winnen in het DailyOdds tipspel! Wie is de beste tipper van België en Nederland? We hebben de tips op een rij gezet voor de komende Europa League-speelronde. Een aantal prachtige wedstrijden. Wat wordt er verwacht door de bet-experts van België en Nederland?

  Manchester United - Anderlecht: winst Manchester United voor 1,25 keer je inzet
  De meest gespeelde tip van de Europa League is niet echt een gewaagde. Het krachtsverschil en de statistieken van beide ploegen maken het echter wel een logische keuze. Manchester United scoorde in 4 van de laatste 7 wedstrijden minimaal 3 keer. Bij Anderlecht kreeg het amper een schot op goal tegen. Bij DailyOdds gaan we daarom voor winst Manchester United & de nul voor bijna 2 keer onze inzet.

  Lees onze hele preview: KLIK HIER!
  Geniet van de promotie waarbij je 6(!) keer je inzet krijgt bij een doelpunt van Man Utd!  Schalke 04 - Ajax: winst Ajax voor 3,80 keer je inzet!
  Een Nederlandse ploeg die de halve finale van een Europese eindronde kan halen. De uitgangspositie is uitstekend. Ajax vaagde Schalke weg in de ArenA, maar de bookmakers geven toch een prachtige odd voor weer een zege voor Ajax. Reden genoeg voor onze tippers om op Ajax in te zetten! Dat is ook niet zo gek... Schalke won slechts 3 van de laatste 15 wedstrijden!

  Lees onze hele preview: KLIK HIER!  Besiktas - Lyon: winst Besiktas voor 3,00 keer je inzet!
  Besiktas gaf in Frankrijk in de laatste 10 minuten een 0-0 voorsprong weg en verloor zelfs met 2-1. In eigen huis zijn de Turken echter ongenaakbaar. Slechts 1 van de laatste 22 thuiswedstrijden werd verloren. Een enorme odd dus tegen een Lyon dat juist in mindere vorm steekt. Van de laatste 6 wedstrijden won Lyon er maar 2. Kortom, een tip waar we bij DailyOdds in meegaan. De heksenketel bij Besiktas is Lyon te machtig!

  Lees onze hele preview: KLIK HIER!

  Genk - Celta de Vigo: winst Genk voor 2,62 keer je inzet!
  Racing Genk en Celta de Vigo staan voor een bijzondere avond. Beide clubs kunnen historie schrijven door voor het eerste keer in de clubgeschiedenis naar de laatste 4 van een Europees toernooi te gaan.

  De Limburgers hebben alvast de statistieken voor. Het verloor Europees al 8 thuiswedstrijden op rij niet meer. Op vreemde boden won Celta de Vigo ook slechts 5 van de laatste 20 Europese duels. Wij durven dan ook winst voor Genk te tippen.

  Lees onze hele preview: KLIK HIER!

  Meespelen met het DailyOdds Tipspel!?
  Speel mee met het DailyOdds tipspel en maak wekelijks kans op €250 aan prijzengeld.
  Registreer HIER en begin direct met tippen!

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  De Europese droom voor Genk en Ajax, Anderlecht gaat onderuit!