Opmerkelijk: bondsparket gaat wel vaker in beroep tegen Club Brugge

  Opmerkelijk: bondsparket gaat wel vaker in beroep tegen Club Brugge

  donderdag 20 april 2017 om 15:30

  Het Bondsparket heeft donderdagmiddag een opmerkelijke beslissing genomen. Het gaat in beroep tegen Michel Preud'homme, die nochtans werd vrijgesproken door de Geschillencommissie. Een probleem waar Club in de laatste jaren vaak mee te maken kreeg. 

  Het is zelfs al de tweede keer dat het Bondsparket in beroep gaat tegen Michel Preud'homme: in 2014 gebeurde dat namelijk ook al een keer. Verder gingen ze in de laatste vijf jaar ook in beroep tegen Carl Hoefkens (2012), Victor Vazquez (2015), Timmy Simons (2015) en Benoît Poulain (2016). Zelfs na vrijspraak door de Geschillencommissie mag een speler zich dus niet rijk rekenen.

  Voor de duidelijkheid: ook andere ploegen krijgen hiermee te maken. In februari ging het Bondsparket ook in beroep tegen Ishak Belfodil van Standard. Ook Hein Vanhaezebrouck maakte dat eerder dit seizoen al mee, net als Silvio Proto toen hij nog bij Anderlecht actief was. Het Bondsparket dat in beroep gaat is dus al een tijdje niet meer uitzonderlijk.

  Plaats een reactie

  SD +5242
  donderdag 20 april 2017 om 16:15
  Geen gezeur aub; voor dergelijke houding krijgt een coach van de p^remier league een schorsing plus een boete van 25.000 pond. Daarvoor blijven ze ook heel kalm langs de lijn
  Vind ik leuk
  E.V +1920
  donderdag 20 april 2017 om 16:30
  Laat die mens nu toch met rust...als hij niet op de bank mag zitten tegen Anderlecht hebben ze weer een reden om te klagen na hun pandoering zondag...het moet nog plezant blijven voor RSCA ook he ..lol
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Opmerkelijk: bondsparket gaat wel vaker in beroep tegen Club Brugge