Gedurfd: 'Real Madrid gooit bod van 50 miljoen in de vuilbak'

Gedurfd: 'Real Madrid gooit bod van 50 miljoen in de vuilbak'

donderdag 20 april 2017 om 13:45

Liverpool heeft zich bij Real Madrid gemeld voor Marco Asensio Willemsen. De Premier League-club wil de middenvelder van de Spanjaarden overnemen, maar een miljoenenbod van de Engelsen is door Real resoluut van tafel geveegd.

Volgens AS kwam Liverpool met een bod van 42 miljoen pond (vijftig miljoen euro) op kantoor bij de Real-directie, maar de Spanjaarden geven geen krimp. De Primera Division-grootmacht voelt er niets voor om Asensio, die ook half Nederlands is, te laten gaan. Tot teleurstelling van Liverpool-manager Jürgen Klopp, die groot fan van hem is.

Ondanks dat Asensio geen basisspeler is in Madrid, ziet trainer Zinedine Zidane het absoluut in hem zitten en wil hij hem niet laten vertrekken. De Fransman is van plan om de 21-jarige Asensio per volgend seizoen een sleutelrol in het elftal te geven. Real is zelfs bereid om James Rodriguez te verkopen, om zo de ontwikkeling van Asensio ten goede te komen. Asensio was afgelopen dinsdag nog trefzeker in het met 4-2 gewonnen Champions League-duel met Bayern München.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Gedurfd: 'Real Madrid gooit bod van 50 miljoen in de vuilbak'