Uitgeleende Anderlecht-spits pareert kritiek: Kijk naar Teodorczyk

  Uitgeleende Anderlecht-spits pareert kritiek: "Kijk naar Teodorczyk"

  donderdag 20 april 2017 om 13:15

  René Weiler werkt niet graag met zogeheten 'moeilijke jongens', vandaar ook dat Hamdi Harbaoui in de winter terug weg mocht bij Anderlecht. De Tunesische sluipschutter werd binnengehaald als een grote transfer voor Charleroi, maar staat wel al een tijdje droog. Geen reden tot paniek, zo zegt hij zelf.

  De inmiddels 32-jarige Harbaoui zit nog maar aan drie doelpunten op elf wedstrijden. Zijn laatste doelpunt was tegen STVV op 25 februari. Reden tot paniek? "Maar nee, kijk naar Teodorczyk. Hoelang heeft hij al niet meer gescoord (12 maart, red.)? Er zijn geen twijfels. Je hebt zo van die momenten, je kan niet altijd scoren", zo vertelt hij aan La Nouvelle Gazette.

  Harbaoui zit niet in de meest aanvallende ploeg, zoveel is duidelijk. "Er zijn bepaalde omstandigheden, zoals de tegenstander en periodes waarin je minder in vorm bent. Maar dan moet je blijven werken. Bovendien blijven we altijd in de organisatie, als aanvaller weet je dat er dan niet veel kansen komen. Je moet geconcenteerd blijven en profiteren van iedere mogelijkheid."  

  Harbaoui ligt nog onder contract bij Anderlecht, maar daar heeft hij maar een contract voor één jaar getekend. Hoogstwaarschijnlijk zal hij dus nooit meer in een paars-wit shirt te zien zijn.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Uitgeleende Anderlecht-spits pareert kritiek: "Kijk naar Teodorczyk"