Gaat coach van SV Roeselare aan de slag in 1A?

Gaat coach van SV Roeselare aan de slag in 1A?

donderdag 20 april 2017 om 12:30

SV Roeselare heeft al een mooi seizoen achter de rug, al was de promotie net te hoog gegrepen. De ploeg is heel tevreden over Arnauld Mercier, maar de CEO weet niet of hij blijft.

In principe is de Fransman ook volgend seizoen nog de trainer van Roeselare, hij heeft namelijk nog een contract voor een jaar. Toch is CEO Johan Plancke niet zeker. "Ik hoor dat er ploegen uit 1A van hem gecharmeerd zijn, dus ik sluit niet uit dat er binnenkort voor hem aangeklopt wordt", zo vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Wie vrijwel zeker zal vertrekken deze zomer is de assistent Pascal Cygan. Die Fransman moest de talenten van Lille begeleiden die bij Roeselare spelen. Eén probleem: er spelen geen jongens van Lille bij Roeselare, want de West-Vlamingen hebben moeite om die spelers te overtuigen. 

Plancke hoopt wel dat Lille volgend seizoen wél spelers ter beschikking stelt. "Intussen is het imago van KSV Roeselare toch verbeterd. Misschien zijn er nu wel bereid om hier ter beschikking gesteld te worden. Daarvoor zullen we binnenkort samenzitten met Lille."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Gaat coach van SV Roeselare aan de slag in 1A?