Dan kan er een pandoering volgen tegen Club Brugge

  "Dan kan er een pandoering volgen tegen Club Brugge"

  donderdag 20 april 2017 om 11:30

  Donderdagavond heeft Anderlecht veel werk voor de boeg tegen Manchester United, in het Astridpark werd het vorige week namelijk 1-1. Icoon Paul Van Himst denkt dat Frank Acheampong wel eens het verschil zou kunnen maken. 

  --> TITELRACE! Anderlecht haalt het van Club voor 6(!) keer je inzet!

  Van Himst vertelt in Het Laatste Nieuws dat de Ghanees de sleutel kan zijn. "Van dat manneke heeft United schrik, zie. Hij is snel en heeft een goed schot. En de rest zal ook wel zijn best doen", zo vertelt de ex-Gouden Schoen.

  Van Himst vindt Anderlecht helemaal niet zo kansloos als sommige media beweren. "Je weet maar nooit - de tegenstander kan zomaar drie keer tegen de paal trappen, terwijl wij aan één counter genoeg zouden kunnen hebben. Het zou zonde zijn om híer achteraf spijt te hebben."

  Coach René Weiler zou opnieuw een B-ploeg tussen de lijnen brengen, maar Van Himst hoopt toch op een sterk team. "Ik kan begrijpen dat de titel primeert. Maar we zullen ons toch niet laten afslachten, zeker? Als je hier met 4-0 verliest, ben je nadien 'ziek in je hoofd' en kan er tegen Club ook een pandoering volgen. Neen, dan kun je beter voluit gaan. Ik kan me ook niet voorstellen dat we niet alles zouden geven. Alleen al voor het kader zou ik gemotiveerd zijn. Maar of dat voldoende zal zijn..."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  "Dan kan er een pandoering volgen tegen Club Brugge"