Oostende reageert op geruchten over Vanderhaeghe: We zijn tevreden

Oostende reageert op geruchten over Vanderhaeghe: "We zijn tevreden"

donderdag 20 april 2017 om 11:23

Woensdag meldde Het Laatste Nieuws dat KV Oostende er nog uit was of het wil verdergaan met trainer Yves Vanderhaeghe. De mindere resultaten in de Play-Offs zouden het bestuur doen twijfelen en voorzitter Marc Coucke wil het einde van het seizoen afwachten alvorens een beslissing te nemen. Luc Devroe reageert nu op de geruchten.

--> TITELRACE! Gent wint ook tegen Oostende voor 3 keer je inzet!

"Wij zijn tevreden over onze trainersstaf en hebben zeker en vast de intentie om met hen verder te doen," aldus de sportief directeur van de Kustploeg op de wekelijkse persconferentie. "Maar nu zijn wij achter de schermen in alle rust bezig met onze evaluatie en we communiceren wel als er iets officieels te melden is."

Ook Vanderhaeghe zelf kwam er even op terug. "Ons hoofddoel in deze Play-offs is Charleroi achter ons houden, dan spelen we al zeker de barragewedstrijd tegen de winnaar van Play-off 2. Dat er stilaan druk komt op de groep en de trainers? Ach, dat is wat de buitenwereld ervan maakt. We weten waarmee we bezig zijn en intern worden er op elk vlak grondige evaluaties gemaakt. Niet alles hoeft in de krant te komen hé", klonk het.

Poll

Moet Oostende verdergaan met Vanderhaeghe?

(88 stemmen)

Plaats een reactie

Julien +965
donderdag 20 april 2017 om 12:04
KVO heeft naar volgend seizoen toe zeker versterking in de breedte nodig en vooral een paar kuitenbijters en aanstokers die het klappen van de zweep kennen. Die hebben ze nu zeker niet. Het zijn allemaal doetjes en niemand is in staat om de ploeg op sleeptouw te nemen wanneer het eens minder vlot gaat of wanneer ze achterkomen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Oostende reageert op geruchten over Vanderhaeghe: "We zijn tevreden"