Vanden Stock kijkt uit naar Europese clash: In deze fase mogen we dromen

  Vanden Stock kijkt uit naar Europese clash: "In deze fase mogen we dromen"

  donderdag 20 april 2017 om 11:01

  Anderlecht treedt donderdagavond aan in het Theatre of Dreams. In het mythische stadion van Manchester United probeert paars-wit zich tegen alle verwachtingen in te kwalificeren voor de halve finales van de Europa League. Hoewel ze bij Anderlecht beseffen dat het moeilijk wordt, dromen ze ervan een ronde verder te gaan.

  --> DE STUNT! Anderlecht doet het tegen Man Utd: 21(!) keer je inzet!

  "In deze fase mogen we dromen van de halve finales, hé", aldus Voorzitter Roger Vanden Stock in Het Nieuwsblad. "Die 1-1 thuis tegen Manchester United was voor mij al één van mijn mooiste Europese avonden. Chapeau voor mijn coach en spelers dat ze dat verwezenlijkten. En ook voor onze fans die ons bleven aanmoedigen, ook toen we gedomineerd werden."

  De preses van paars-wit heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg niet zal worden weggespeeld door de vedetten van United. "We zijn de laatste jaren nooit belachelijk gemaakt door Engelse teams. Herinner u bijvoorbeeld de 3-3 op Arsenal in de Champions League, of die onterecht verloren match op Tottenham van vorig seizoen. Dat is goed voor ons vertrouwen."

  Maar ook Vanden Stock weet dat zijn ploeg de underdog is tegen de Engelse grootmacht. "Het wordt extreem moeilijk in deze hel. In zo’n stadion, op zo’n groot veld... Man United was vorige week indrukwekkend in de eerste helft, met een Pogba die werkelijk overal was. Ze vielen dan wel terug na de rust, die ploeg is aan het groeien. Dat bewezen ze zondag nog door Chelsea te kloppen."

  Poll

  Wint Anderlecht van Man Utd?

  (553 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanden Stock kijkt uit naar Europese clash: "In deze fase mogen we dromen"