'We hadden nog een dag kunnen spelen zonder tegentreffer'

'We hadden nog een dag kunnen spelen zonder tegentreffer'

donderdag 20 april 2017 om 09:59

Juventus incasseerde tegen FC Barcelona over twee duels geen enkele tegentreffer en kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar de halve finale van de Champions League. Leonardo Bonucci heeft geen voorkeur voor een tegenstander.

"Het gaat er niet om wie wij het liefste treffen. Het gaat erom dat alle andere ploegen het liefst niet tegen ons willen spelen. Alle clubs vrezen Juventus en dat is onze verdienste. Wij willen naar Cardiff", laat de centrale verdediger weten in Italiaanse media.

Trainer Massimiliano Allegri was na afloop van de doelpuntloze remise in Camp Nou enthousiast. "Barcelona heeft in beide wedstrijden tegen ons niet gescoord. Dat is toch ongekend? Nadat ik Andrea Barzagli had ingebracht stond het geweldig. We hadden nog een dag kunnen doorspelen en nog steeds hadden we de nul gehouden", aldus Allegri, die nog op drie fronten actief is met Juventus.

"We moeten deze vorm niet doortrekken, maar nu ook verbeteren", stelt de coach. "Als dat besef bij mijn spelers doordringt, kan het een mooi seizoen worden. De beslissende weken van het seizoen komen er nu aan. Laten we niet op de zaken vooruitlopen, maar we mogen wel heel trots zijn op wat we tegen Barcelona gedaan hebben."

Lees meer over:JuventusFC Barcelona

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

'We hadden nog een dag kunnen spelen zonder tegentreffer'