Opvallend: Anderlecht geeft 'rotte appel' zitje in eretribune

  Opvallend: Anderlecht geeft 'rotte appel' zitje in eretribune

  donderdag 20 april 2017 om 09:45

  Anderlecht heeft voor de clash met Manchester United een opmerkelijke eregast op de tribune zitten. Niemand minder dan Steven Defour zal namelijk aanwezig zijn tussen de prominenten.

  Defour wordt vaak geciteerd als één van de spelers die voor onmin zorgden in de kleedkamer, hij vertrok deze zomer dan ook naar Burnley. Die transfer is voorlopig geen onverdeeld succes, hij zit er vaak op de bank. Toen Anderlecht hem onlangs een gelukkige verjaardag wenste, deelden de supporters niet bepaald in de feestvreugde.

  Het bestuur van Anderlecht heeft echter duidelijk geen problemen met hem. De middenvelder woont in Manchester en kreeg dan ook een uitnodiging voor de match op Old Trafford. In de eretribune zal hij tussen andere prominenten zoals Aimé Anthuenis, Paul Van Himst en Eddy Merckx. 

  Poll

  Zit Defour terecht in de eretribune?

  (633 stemmen)

  Plaats een reactie

  AzEz86 +4778
  donderdag 20 april 2017 om 10:02
  Raar om te lezen: "Defour wordt vaak geciteerd als één van de spelers die niet pasten in de filosofie van René Weiler"
  Wat ik mij nog vaag kan herinneren is dat Weiler hem absoluut wou houden en zelfs kapitein wou maken.
  Vind ik leuk
  Julien +967
  donderdag 20 april 2017 om 11:05
  AzEz86, je hebt volledig gelijk. De meest uiteenlopende meningen doen de ronde omtrent het vertrek van Defour. Ik denk eerder dat hij uitgekeken was op onze competitie, dan wel op RSCA zelf. Wie herinnert zich de wansmakelijke tifo van de Standardfans niet ? Dat had dan wel niets met Anderlecht te maken, maar ik denk dat hij hierdoor het besluit nam om niet langer in België te blijven, temeer hij voor sommige RSCA-fans al persona non grata was. Ook in Genk en Mechelen had hij het telkens hard te verduren. Ik denk dat hij voor zichzelf en voor zijn gezin de juiste beslissing nam.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Opvallend: Anderlecht geeft 'rotte appel' zitje in eretribune