Manager verrast: Idee is dat hij terugkeert naar Club Brugge

  Manager verrast: "Idee is dat hij terugkeert naar Club Brugge"

  donderdag 20 april 2017 om 08:45

  Club Brugge haalde in de zomer van 2015 op de valreep nog twee namen binnen. Over Jelle Vossen zijn de fans tevreden, over Leandro Pereira veel minder. De Braziliaan is nu in zijn thuisland, maar zal volgens zijn manager terugkeren... ook al loopt zijn contract af na de uitleenbeurt.

  Club Brugge heeft drie miljoen euro betaald voor de Braziliaanse spits, maar die liet nooit zien waarom. Hij slaagde er zelfs in om geen enkel doelpunt te maken voor Blauw-Zwart. Nu is hij al bezig aan zijn tweede Braziliaanse uitleenbeurt. Hij zit bij Recife Sport tot juni 2018, een uitleenbeurt van anderhalf jaar.

  Zijn manager Neto Genovez geeft aan dat terugkeren naar Club Brugge wel degelijk de bedoeling is voor hem. Daar heeft hij evenwel ook nog maar een contract tot 2018. "Hij zit tot juni 2018 bij Recife Sport, het idee is dat hij daarna terugkeert naar Club Brugge. Recife Sport heeft geen aankoopoptie", vertelt hij aan VoetbalPrimeur.be.

  Club Brugge heeft zo nog drie opties. Het kan het de uitleenbeurt onderbreken om hem te verkopen, mits toestemming van Recife Sport. Het kan hem ook gratis laten gaan, of Club kan zijn contract verlengen om hem meteen te verkopen. De kans dat Pereira echt nog gaan spelen voor Club Brugge is klein.

  Plaats een reactie

  BS90 +3486
  donderdag 20 april 2017 om 09:32
  Banana die terugkeert, van een boost gesproken!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Manager verrast: "Idee is dat hij terugkeert naar Club Brugge"