Anderlechtman krijgt beenharde kritiek: 'Schotkracht van een driejarige'

  Anderlechtman krijgt beenharde kritiek: 'Schotkracht van een driejarige'

  donderdag 20 april 2017 om 08:00

  Anderlecht speelt donderdagavond zijn galawedstrijd op het veld van Manchester United, maar met welke opstelling zal René Weiler dat doen? Isaac Kiese Thelin zal er hoogstwaarschijnlijk weer bij zijn.

  De Zweedse aanvaller wordt gehuurd met aankoopoptie van Bordeaux. Als Anderlecht hem langer wil houden moet het 2,75 miljoen euro betalen, maar met één goal heeft Thelin nog niet echt een reden gegeven om dat te doen. "Af en toe lijkt het wel alsof Kiese Thelin de foute sport gekozen heeft. Dan springt er nog maar eens een bal weg. Of besluit hij voor de zóveelste keer te slap - herinner u zijn poging met de schotkracht van een driejarige tegen AA Gent", klinkt het bij Stephan Keygnaert in Het Laatste Nieuws.

  Landgenoot Pär Zetterberg vindt echter dat Thelin meer krediet moet krijgen. "Het zal niet Kiese Thelin zélf zijn die het forceert. Hij is namelijk niet de jongen die drie verdedigers zal dribbelen, maar is afhankelijk van de aanvoer. Ik zie een belangrijke rol voor de aanvallende middenvelder weggelegd: die moet diep aansluiten. En ook voorzetten zijn cruciaal."

  Ook Ralf Edström, ex-spits van de nationale ploeg, heeft die mening. "Met het hoofd is Kiese Thelin fantastisch. Maar dan moet Anderlecht via de vleugels wel in de zestien geraken. Geef Kiese Thelin een kans en hij zal hem wel afmaken, hoor."

  Plaats een reactie

  BS90 +3687
  donderdag 20 april 2017 om 08:35
  Die Thelin is echt een prul, kan koppen maar dat is dan ook echt alles
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Anderlechtman krijgt beenharde kritiek: 'Schotkracht van een driejarige'