Ex-publiekslieveling dan toch opvolger van Jankovic? Financieel kan het

Ex-publiekslieveling dan toch opvolger van Jankovic? Financieel kan het

19-04-2017 17:18
2

Dat Aleksandar Jankovic niet langer trainer is van Standard Luik, was eigenlijk een aangekondigde kroniek. Nu mag het bestuur in de Vurige Stede volop op zoek naar een opvolger. De populaire Sergio Conceiçao zou alvast een stevige kandidaat zijn.

Verschillende waarnemers en supporters schuiven de ex-speler van de Rouches naar voren als nieuwe oefenmeester. In het verleden stond de Portugees in Luik ook al op de loonlijst als assistent-trainer. La Dernière Heure geeft de believers alvast hoop. Volgens de Waalse krant heeft Conceiçao nog maar een jaar contract bij Nantes FC, waar hij momenteel aan het roer staat.

Bovendien verdient de voormalige Gouden Schoen geen schatten van mensen in Frankrijk. LDH maakt gewag van een maandloon van 90.000 euro. Dat zou betaalbaar moeten zijn voor een club als Standard. Nantes doet het behoorlijk in de Ligue 1, met een voorlopige tiende plek tot gevolg. Hoe dan ook is de interesse in de opvolging van Jankovic groot. Eerder deze week bood Peter Maes zich nog aan voor de functie.