Oud-voorzitter blijft Antwerp teisteren: Deel betaald, maar nog niet alles

Oud-voorzitter blijft Antwerp teisteren: "Deel betaald, maar nog niet alles"

19-04-2017 17:00
4

De promotie werd stevig gevierd, maar ondertussen is de euforie toch wat gekoeld in Deurne-Noord. De reden daarvoor: de Licentiecommissie besliste onlangs om Royal Antwerp FC (voorlopig) geen licentie toe te kennen. En dan is er ook nog het jarenlange conflict met Eddy Wauters.

De oud-voorzitter van The Great Old werd enkele jaren terug buitengewerkt, maar eist sindsdien een aanzienlijke som geld terug. In totaal gaat het om ongeveer vijf miljoen euro. Aan Sport/Voetbalmagazine geeft Wauters toe dat het geschil al enigszins uitgeklaard is. "Een groot deel van mijn vordering is al betaald, maar nog niet alles", zegt hij. 

De strijdbijl definitief begraven zit er voorlopig dus niet in. Het dispuut gaat al enige tijd mee. De nieuwe grote man op de Bosuil, Patrick Decuyper, wist een jaar geleden de licentie in de wacht te slepen door het geld voor Wauters op een bevroren rekening te zetten. Begin dit jaar gaf ook een burgerlijke rechtbank Wauters gelijk, maar voorlopig kreeg de ex-voorzitter dus slechts een gedeelte van zijn geld, beweert hij zelf althans.